2012. november 8., csütörtök

Na, holnapra viszont sikerült nagyon finom ebédet főznöm. Paradicsomos-zöldborsós csirkefalatok, mértékletes fűszerezéssel, viszont 3 különböző fajta hagymával. Viszont tényleg kétségbeejtően gazdaságtalan 1 v 2 adagot főzni. Nyilván béna vagyok és nem sikerül a legolcsóbb boltokat kiszúrnom, de annyira nem érdekel az ügy, hogy messzebbre menjek vagy összehasonlító árelemzést végezzek. És ha az időt is beleszámítom, ami a legdrágább, akkor végképp rossz befektetés ez a magamnak főzősdi. De most azért büszke vagyok magamra. :)

2012. november 7., szerda

Ma láttam élőben Vincze Kata Zsófiát, sőt ültem is mellette a bölcsészkari vallástudomány konferencián. LOL! Remélem egyszer majd én is okot szolgáltatok rá, hogy valaki megemlítse a blogján vagy a naplójában, hogy találkozott velem. :)

2012. november 6., kedd

Játszani a felnőttet

Ma reggel és délelőtt takarítottam is, vásároltam is, főztem is és sütöttem is. Egy csomó olvasmányt is sikerült kijegyzetelni. Így is azt kell megállapítanom, hogy rettentő időigényes ez a háziasszonyosdi. :) Az egzotikus ebéd (ananászos-pirított rizs) nem jött össze, mivel 1. a boltban csak olyan fajta ananászkonzervet találtam, amit konzervnyitó nélkül nem lehet kinyitni. 2. Az őszibarack befőttet, amit ahelyett vettem, szintén nem sikerült kinyitnom. Így végül egy szójaszósszal leöntött rizi-bizi lett az egészből (sajtkockákkal), ami megalapozta leendő gyomorfekélyemet, mert mint utólag megéreztem, a gyomrom nem vágyott ennyi szókaszószra és cayenne-i borsra így egyszerre.