2012. július 16., hétfő

Gasztronómiai tapasztalatok Kelet-Magyarországon

A jászszentandrási nyaralás során váratlan gasztronómiai tapasztalatokkal gazdagodtunk Kristóffal: a struccot  és a rántott békacombot is alkalmunk adódott megkóstolni, ami annál meglepőbb volt, mivel egy nem éppen központi fekvésű faluban történt, a világ leglepukkantabbnak kinéző vendéglőjében (szerencsére nem budapesti árviszonyok mellett). A képen látható a külcsín, ami miatt itt egy kis reklámot akarok csinálni neki, az viszont a belbecs: a nagyon-nagyon kedves pincérnő és a kiváló mesterszakács. Szóval mindez Jászszentandráson lelhető fel, a Mártírok utca 12. alatt. :) Ahhoz, hogy blogbejegyzést szenteljek egy kajáldának igazán kiválónak kell lennie, mert önmagában nem annyira szokott megfogni a téma.

Nincsenek megjegyzések: