2008. október 30., csütörtök

Kiegészítés

Az előbbihez: a szarvasi közösségbe (arra tényleg máskor térek majd ki) is a Látókör révén kerültem be, ahol szintén sok közeli barátot ismertem meg és a második szerelmemet.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hello! először is: nagy király vagy, h felraktad ezeket a jegyzeteket, mert nekem pl. nagyon sokat segit! gondolom nem én mondom először...:)
másik: konkrétan olyan h őstöri 6. órai jegyzet létezik, vagy akkor nem volt óra? mert ami Tőled van az 1-5 és 7-9. vagy csak én nemértem:)

jah amúgy annyit még, h olvastam a Látókört, és a szarvasi - madrichos témán bemosolyogtam , mert jópár osztálytársam küldte, a Lauderbe jártam anno:)

nahmind1, szóval még1szer kössz!

sziaaaa

Ági írta...

Szia Ubi!

Nálam nem létezikŐstöri 6, mert akkor nem voltam benn, de maga az óra megvolt. Ma sem voltam benn, dehát néha én is tovább aludhatok:) Hű, eddig nem sok lauderessel találkoztam a töri szakon! Mondjuk veled sem, vagy legalábbis nem tudtam, h épp veled találkozom:)

Névtelen írta...

:) megérthető az alvás, ha igy nézzük akkor nálam asszem az őstöri 2 nél elakadt a dolog::D plusz sajnálatosan felismertem, hogy Te más történettudományos tanárnál vagy mint én, pedig lelkesen leszedtem azokat a jegyzeteket is...nem ismersz valakit aki a Czoch Gábornál van:D egész véletlenül?

amúgy magamon kivül nem tudok lauderest aki töris lenne legalábbis volt osztályból/évfolyamból, de még ezt az egydarabot tehát jómagamat se hiszem h láttad mert bár sok a közös óránk, én inkább elméleten mozgok, az órán való fizikai megjelenés komoly nehézségeket szokott okozni számomra, pedig imádoma törit csak hát a lustaság...

Ági írta...

Legalább egy valahai lauderes jár az évfolyamunkra, a Juhász Tomi. És ő a Czoch Gábor-féle történettudományra jár, úgyhogy szerintem írj neki a tomolcsanyi@gmail.com címre. 2 előadáson kívül minden óráról van jegyzete:)

Névtelen írta...

Jóféle, köszi a tippet, Jrok is neki. Bár van 1-2 saját jegyzetem, multkor képes voltam bemenni! az h elaludtam félóra után az részletkérdés...:)
épp azon gondolkodom, h milyen jó lehet Neked, h nyugodt szivvel készülhetsz a vizsgákra, meg van is miből...lehet a második félévben énsem leszek lusta disznó, és akkor nekem is lesz:)nahmind1.

sziaaa